top of page

Mijn interesse in het menselijk lichaam is begonnen tijdens mijn studie fysiotherapie en vervolgens toegenomen tijdens mijn beroep als fysiotherapeut. 
Vanuit mijn behoefte om meer inzicht te krijgen in de oorzaak van klachten en minder symptoomgericht te werken, ben ik osteopathie gaan studeren.  
Sinds 2009 heb ik mijn praktijk op de Wijnstraat in Dordrecht, waar ik met veel plezier werk. Voor mijn werk volg ik jaarlijks nascholingen en ook ligt mijn interesse buiten het werkvlak van de osteopathie. Ik verdiep me graag in alles wat met het lichaam, zelfontwikkeling, trauma en bewustwording te maken heeft.
Voor meer verdieping en herstel heb ik in 2022 een opleiding afgerond als ademcoach.
 Sinds 2023 geef ik ademworkshops vanuit mijn praktijkruimte en ook op locatie. 
In 2023 ben ik begonnen aan een opleiding voor het begeleiden van familieopstellingen die ik vanaf 2024 vanuit de praktijk ga aanbieden.
 
Ik ben iemand die met beide benen op de grond staat, tevens ook nieuwsgierig is naar alles wat we nog niet weten en me hier graag in verdiep.
Balans houden is voor mij belangrijk. Zowel in mijn werk, in mijn dagelijks leven en in deze wereld vol uitdagingen is balans belangrijk. 

Ik houd van diepgang met een vleugje humor. 
I
k ben getrouwd met Pieter en moeder van drie kinderen.
Naast mijn werk houd ik van bewegen, sporten, wandelen in de natuur en spelletjes.

 

Susanne Gilhuis

bottom of page