top of page
Logo zonder tekst oranje.png

Osteopathie

"Find it, fix it and leave it alone.
nature will do the rest"

 

- andrew taylor still - 

Heeft u of uw kind al geruime tijd klachten of steeds terugkerende klachten, dan is osteopathie wellicht een uitkomst. Osteopathie is een vorm van manuele geneeskunde, waarbij we het hele lichaam onderzoeken en behandelen op beweeglijkheid. Ons lichaam beschikt over een sterk zelfherstellend vermogen en daarnaast kan het lichaam veel compenseren. Als dit niet (meer) lukt en klachten ontstaan, dan is osteopathie een mooie methode om het lichaam te ondersteunen. We gaan op zoek naar een mogelijke oorzaak van uw klachten.

osteopathie, wijnstraat 161a, susanne gilhuis
"Je hebt naar mijn lichaam geluisterd toen het mezelf nog niet lukte. En, je hebt me geleerd hoe ik het nu zelf kan horen. Het was voor mij life-changing. Door alle lagen heen"
"Dank je wel voor de behandeling. Er is op de één of andere manier veel gebeurd. Ik ging een stuk lichter naar huis. Het lijkt alsof ik nu beter adem kan halen dan ooit. Het voelt vrij!"
“Susanne luistert naar jouw hulpvraag. Ze gaat op zoek naar een mogelijke oorzaak en betrekt je bij het onderzoek (ons dochtertje van 2 maanden). Geeft bruikbare tips en legt goed en duidelijk uit. Heel tevreden! Wij merkten na 1 keer al zoveel verschil”

Afspraak maken?

Na telefonisch overleg of per mail wordt een afspraak gemaakt en door mij per mail bevestigd .
Voorafgaand aan de behandeling ontvangt u digitaal een uitgebreid intakeformulier met vragen over de klacht en de algehele gezondheid.
Dit formulier zullen we op de eerste afspraak doornemen om een compleet beeld te krijgen. 

Na dit gesprek volgt een lichamelijk onderzoek. De beweeglijkheid van het gehele lichaam en de relatie tot de klachten wordt onderzocht. Na het onderzoek zullen we bespreken wat mijn bevindingen zijn en wat ik mogelijk aan de klachten kan doen. Vervolgens zullen we starten met behandelen. Naast het (manueel) behandelen zullen we adviezen doornemen die het lichaam kunnen ondersteunen in het herstellen van de klacht(en).  

 

Tarief

Eerste consult volwassenen en baby's               100 euro (1 uur)

Tweede consult volwassenen                               100 euro ( 1 uur)
Tweede consult baby's                                             70 euro (30-45 min)


Aan het einde van een behandeling kan de factuur per pin betaald worden. 
De factuur wordt per mail toegestuurd. Deze kun je indienen bij de zorgverzekering waarna je, afhankelijk van je polis, een gedeelte terugkrijgt.

Osteopathie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering en gaat niet van het eigen risico af. 

Het niet binnen 24 uur afzeggen van een afspraak wordt in rekening gebracht. 

bottom of page